Ramele pentru ochelari Rodenstock.

Combinația perfectă între calitate absolută,
design atemporal și tehnologie inovativă pentru confort,
toate combinate într-un design ce impresionează întotdeauna purtătorii de ochelari

mai jos
Pagini favorite
Caută optician

Capodopere ale preciziei - ramele de ochelari Rodenstock.

Piesă de design clasică sau modernă? Cu experiența a peste 140 de ani de excelență în inginerie germană, Rodenstock creează o combinație perfectă de tehnologie și design în fiecare ramă. Sunt create rame de ochelari atrăgătoare estetic care promit o purtare cu un confort sporit datorită unei potriviri optime.

Ochelarii de la Rodenstock sunt de o calitate autentică, produsul fiind realizat din materiale de înaltă calitate, cum ar fi titanul sau oțelul inoxidabil. Rodenstock se bazează pe tehnologii inovatoare: Cu peste 130 de brevete, adevărate capodopere de o durabilitate inegalabilă sunt fabricate in fiecare zi. La urma urmei, fiecare pereche de ochelari este rezultatul a 118 ore de pasiune și atenție la detalii.

Noua colecție de rame Rodenstock

Un omagiu adus adevăratelor icoane de stil din vremea noastră.


Ochelari de damă de la Rodenstock

Ochelarii noștri Rodenstock sunt mai mult decât un accesoriu deosebit pentru aspectul perfect, în linie cu cel mai recent trend. Sunt o declarație de modă. Ei te însoțesc în viața de zi cu zi, la plajă sau când faci sport. Sunt, de asemenea, indispensabili pentru o vedere naturală - și pentru a arăta minunat.

Ochelari de bărbați de la Rodenstock

De la casual până la chic, de la sport la eleganți – ochelarii pentru bărbați de la Rodenstock îți scot în evidență personalitatea perfect. Oricare ar fi planurile tale: cu o pereche de ochelari din colecția actuală Rodenstock - sau ochelari de soare - nu numai că arăți excelent, dar și beneficiezi de o vedere îmbunătățită, naturală.

Rodenstock Eyewear Show 2019

O nouă Viziune a Stilului.

Optician Rodenstock în apropierea ta.

O gamă largă de produse Rodenstock te așteaptă la opticienii parteneri din toată lumea. Aceștia te vor ajuta să găsești ochelarii perfecți. Permite-ne să te consiliem.

Cautare Optician

Găsește ramele ideale.

Alegerea perechii optime de ochelari nu este întotdeauna ușoară. De multe ori te întrebi: Ce ramă mi se potrivește? De ce tip de lentile am nevoie de fapt? Am adunat date interesante și sfaturi utile pentru achiziționarea de ochelari de la Rodenstock.

Ochelari premium cu tehnologii inovatoare.

Ochelarii de la Rodenstock sunt întotdeauna un produs de calitate. Doar cele mai bune materiale sunt folosite, cum ar fi titan sau oțel inoxidabil, care sunt asamblate folosind cele mai noi tehnologii, pentru a creea capodopere de lungă durată. Rodenstock este foarte mândru de caracterul inovator al procesului producției de ochelari. În total, avem peste 130 de brevete înregistrate. Una dintre inovațiile noastre sunt, de exemplu, ramele de ochelari T-Lite, care cântăresc doar 4,7 grame, ceea ce le fac una dintre cele mai ușoare rame de ochelari în lume.

Acesta este lucrul care duce la ochelari de cea mai înaltă calitate.

Fiecare ramă este unică.

Ramele pentru ochelari Rodenstock pot fi adaptate individual la forma feței și a capului. Fiecare ramă poate fi modificată în până la șapte locuri diferite pentru a face posibilă purtarea cu un confort optim. De exemplu, vârfurile laterale, precum și înclinarea laturilor poate fi ușor setată de către optician datorită structurii materialului. De asemenea șaua nazală - legătura dintre ochi - sau pernițele nazale ale ramelor metalice pot fi adaptate individual și ușor, astfel încât ochelarii vor sta perfect.

O pereche de ochelari evidențiază caracterul.

Există câteva trucuri pentru a găsi perechea perfectă de ochelari. Este foarte important ca rama de ochelari să ți se potrivească. Fiecare față este diferită și anumite forme o vor avantaja mai mult comparativ cu altele. Fă o mică oprire și determină online forma feței tale pentru a găsi din timp ce ochelari ți se potrivesc cel mai bine.

Descoperă forma feței tale

Culoarea este la fel de importantă precum forma potrivită a ramelor. Există o multitudine de variațiuni, de la culori vibrante, la tonuri subtile. Îți arătăm ce îți complementează cel mai bine tenul. În cele din urmă, decizia în vederea alegerii unor rame de ochelari este întotdeauna o problemă de gust personal - pentru că numai atunci când te simți confortabil cu ochelarii tăi, ți se potrivesc cu adevărat.

Determină tipul de ten.

Declarație de conformitate.

Urmând Regulamentul privind dispozitivele medicale și Regulamentul pentru dispozitivele de siguranță personală, noi îți oferim opțiunea de a descărca declarațiile de conformitate.

Declaratie de conformitate