B.I.G. VISION™

INTRODUCEM O SCHIMBARE DE PARADIGMĂ PENTRU LENTILELE PROGRESIVE

mai jos
Pagini favorite
Caută optician

Descoperă experiența B.I.G. Vision™

Vizualizează

B.I.G. Vision™ de la Rodenstock creează o schimbare de paradigmă a lentilelor progresive, recunoscând forma și dimensiunea unică a fiecăruia dintre ochi.

Prin fabricarea de lentile bazate pe măsurători individuale ale ochilor dumneavoastră, ochelarii noștri sunt construiți pentru a vă asigura că vă bucurați de cea mai clară vedere.

La Rodenstock, determinăm biometria întregului ochi - cu mult peste standardele industriei. Aceste date sunt integrate direct în fiecare dintre noile dumneavoastră lentile, într-un proces de construcție din care rezultă o pereche de lentile cu o precizie la micrometru. Acest lucru ne permite să atingem cu precizie centrul de vedere clară pentru fiecare dintre ochi și să vă oferim o vedere perfectă din toate unghiurile, indiferent de direcția în care priviți.

Noi numim aceste lentile B.I.G.
BIOMETRIC INTELLIGENT GLASSES™

Fiecare ochi e diferit

Un mod de gândire îngust a controlat lumea lentilelor progresive pentru mult prea mult timp. Un mod de gândire concentrat pe măsurători limitate ale ochiului. Și mai ales un mod de gândire cu o prea puțină înțelegere a rolului creierului în simțul văzului.

Acest mod de gândire îngust s-a concentrat pe înțelegerea ochiului doar din perspectiva limitată a modelului ocular standard și nu din înțelegerea ochilor fiecărui individ, lăsând 98% dintre purtătorii de lentile progresive cu ochelari care nu li se potrivesc perfect.

Forma și lungimea ochilor sunt la fel de unice ca dumneavoastră, la fel cum și locația centrului de vedere perfectă variază de la persoană la persoană. Asta înseamnă că pentru a avea o vedere clară, aveți nevoie de lentile create folosind date precise despre fiecare ochi. În zilele noastre din păcate, aproape toate lentilele progresive sunt create folosind același model ocular standard.

Șase pași către experiența B.I.G. Vision™

* Sondajul DNEye® (2018), Zurich.
** Muschielok, A. (2017). Personalisierte Gleitsichtgläser nach Kundenwunsch – Ergebnisse einer wissenschaftlichen Studie. Presentation at the Opti-Forum, Munich.

Cum poți obține B.I.G. Vision™

B.I.G. Vision™ începe cu scanerul nostru patentat DNEye®. Această tehnologie avansată măsoară mai mulți parametri ai ochilor decât orice alt producător de lentile. Odată ce acestea sunt măsurate, opticianul tău trimite datele digital la Rodenstock, unde creăm un set biometric extrem de bogat.

Folosim acest set de date pentru a produce un model biometric precis al ochilor tăi și apoi transferat în fiecare lentilă în timpul procesului de producție astfel încât lentilele noi pot fi personalizate în funcție de parametrii tăi biometrici unici. La final, trimitem ochelarii cu inteligență biometrică (Biometric Intelligence Glasses™) opticianului tău. Tot acest proces durează doar câteva zile.

Vrei să afli mai multe? Primul pas este să-ți găsești cel mai apropiat optician B.I.G. Vision™.

Găsește un optician

B.I.G. VISION™ FOR ALL

Tot ce vrei să știi despre B.I.G. Vision™ poate fi găsit în broșura noastră.

Descarcă acumRodenstock_Concept_brochure_B.I.G.pdf (5 MB)

Nu vezi cu ochii
Vezi cu creierul

Nu știai că de fapt nu vezi cu ochii, ci cu creierul? Creierul tău are nevoie de semnale vizuale de la ochi pentru a își da seama de ce se întâmplă în jur. Ochelarii noștri biometrici încorporează datele tale biometrice unice pentru a ne asigura că cele mai bune semnale vizuale ajung la creierul tău

Citește mai mult

Cum funcționează B.I.G. Vision™?

Tehnologia B.I.G. Vision™ este diferită pentru că folosim mii de puncte de măsurare pentru a determina caracteristicile fiecărui ochi. Determinăm lungimea, mărimea pupilei, reacția lor în diferite condiții de lumină și multe altele. Când sunt combinate, aceste date ne dau informațiile de care avem nevoie pentru a crea lentile construite pentru a se potrivi pe nevoile vederii tale

Citește mai mult