Pur și simplu poți da totul
cu ochelarii pentru sportivi de la Rodenstock.

Indiferent dacă sunt cu sau fără rețetă, o pereche de ochelari sport Rodenstock este partenerul perfect pentru fiecare sport.

mai jos
Pagini favorite
Caută optician

Gata pentru provocări sportive: ochelarii sport Rodenstock.

Ochelarii sport sunt concepuți pentru a îți proteja ochii împotriva a tot ceea ce poate intra în ochi atunci când practici un sport: vânt, praf, insecte, ramuri de pe marginea drumului și să nu uităm - razele soarelui. Mai ales atunci când practici un sport, este important să păstrezi perspectiva, o imagine de ansamblu și o vedere clară în fiecare situație - pentru performanța ta, dar și pentru siguranța ta. De aceea, vei primi ochelari sport Rodenstock adaptați la rețeta ta individuală, chiar și până la +/- 8 dioptrii.

Ochelari pentru sportivi: Ochelari sport: cine are nevoie de ei și pentru ce tip de sport?

Indiferent dacă ești amator sau un sportiv profesionist: o pereche bună de ochelari sport este întotdeauna un însoțitor bun - pentru toți cei care doresc să își protejeze în mod optim ochii și pentru toți cei cu vedere defectuoasă, care încă se păstrează activi. Indiferent dacă te afli în interior sau în aer liber, alergi în ploaie, te plimbi cu bicicleta prin pădure, joci golf la soare sau faci drumeții pe munte - ochelarii sport Rodenstock sunt gata pentru fiecare provocare. Tot ce trebuie să faci este să-ți adaptezi ochelarii sport la nevoile și la prescripția ta.

De asemenea, te poți aștepta la performanțe maxime de la ochelarii tăi sport.

Persoanele care își împing limitele lor în sport trebuie să se poată baza, de asemenea, pe echipamentul lor. Aceasta include combinația optimă de lentile și rame - pentru o mai mare siguranță, o performanță mai bună și mai multă distracție! Descoperă ce beneficii îți pot oferi noii tăi ochelari sport Rodenstock:

 • Protecție optimă pentru ochi cu lentile curbate
  Ramele pentru ochelari sport sunt adesea foarte curbate. Rodenstock oferă așa-numitele lentile curbate pentru ochelari sport - cu dioptrii de până la +/- 8.
 • Protecție UV-A și UV-B optimă
  obținută opțional cu filtrele infraroșu
 • Subțiri, ușori și rezistenți la rupere
  datorită lentilelor din policarbonat sportiv
 • Polarizați
  împotriva reflexiilor de pe suprafețe pentru vedere fără reflexii enervante
 • Nuanțarea lentilelor care îmbunătățesc contrastul
  pentru o bună recunoaștere a detaliilor și reproducerea optimă a culorilor

De asemenea împreună cu soluția completă ProAct® pentru ochelari sportivi:

 • Rame extrem de ușoare și flexibile
  datorită materialului de înaltă performanță polyamide RXP®
 • Design sportiv și dinamic
  cu ventilație excelentă și proprietăți protective
 • Laterale anti-alunecare și adaptabile
  disponibile și pe roșu în ediție limitată
 • Potrivire perfectă pe nas
  cu padele anti-alunecare din polyamidă

Lentile de înaltă performanță potrivite nevoilor tale

Solitaire® Red Sun 2:
Filtru de radiație infraroșie

Radiația infraroșie de la soare face ca moleculele din atmosferă să vibreze, și astfel se produce căldură. Prin acest proces ochiul este expus la o anumită încărcare termică. Tratamentul Solitaire® Red Sun 2 reflectă o parte a acestei radiații infraroșii și determină o reducere a încărcării termice a ochiului.

ColorMatic IQ®.

Ochelari de soare heliomați cu stil. Fie că sunteți la plajă sau la o terasă la umbră, ochelarii de soare inteligenți nu numai că garantează un aspect atractiv, dar se adaptează instantaneu la condițiile de lumină. Culorile care îmbunătățesc contrastul sunt perfecte pentru sporturi și fani ai activităților în aer liber, în timp ce culorile trendului vestimentar sunt ideale pentru persoanele ce vor să fie în pas cu moda.

 • Protecție solară inteligentă cu ochelarii heliomați ColorMatic IQ® Sun
 • Protecție UV 100% și protecți împotriva reflexiilor enervante

Fashion Brown