Ochelari?
De la Rodenstock, bineînțeles!

Nu e ușor să alegi ochelarii potriviți pentru că toate piesele trebuie să se potrivească. Felul în care vezi. Aspectul. Și mulți alți factori sunt perfect adaptați pentru tine cu o pereche de ochelari Rodenstock.

mai jos
Pagini favorite
Caută optician

Ochelarii Rodenstock sunt produse unice de calitate premium

Ochii tăi sunt la fel de unici ca tine. Cu o pereche de ochelari de la Rodenstock, ai parte de un produs la fel de unic ca tine. Lentilele și ramele, cele două componente cruciale ale ochelarilor, sunt adaptate perfect pentru tine și nevoile tale. Un model unic este produs în baza unei analize de înaltă precizie a ochilor și a sfaturilor individuale adecvate.

Ochelarii de la Rodenstock

Vezi cum sunt produse lentilele noastre

Găsește perechea ta perfectă de ochelari Rodenstock

Ramele Rodenstock

O simbioză a tehnologiei și esteticii: ramele de ochelari Rodenstock combină un design atemporal cu cel mai înalt standard tehnic pentru confort maxim în purtare.

Se acordă în medie 118 ore de dragoste și atenție la detalii pentru o singură pereche de rame Rodenstock. Fiecare model individual este proiectat la München, dezvoltat pentru o adaptabilitate perfectă de către optician și testat intens: verificăm rezistența, puritatea și calitatea tuturor componentelor până la cel mai mic șurub.

Vezi rame pentru ochelari

Lentilele Rodenstock

Suntem specializați în lentile personalizate de înaltă tehnologie, cu o precizie care ia în considerare mai mult decât doar valorile scrise pe rețeta de la medicul oftalmolog.

Folosind măsurători exacte ale sistemului tău ocular și tehnologii inovative, putem să construim lentile care sunt perfect potrivite ochilor tăi în fiecare punct vizual. Rezultatul este cel mai mare interval de puncte focale posibil și vedere cu contrast înalt chiar și la apus. Pe scurt: o nouă și fără precedent experiență a vederii!

Află mai multe

Perechea de ochelari potrivită pentru orice situație.

Nimeni nu este mai familiarizat cu vederea optimă decât noi. Cu o atenție minuțioasă la cele mai mici detalii. 140 de ani de tradiție.

Există diferențe considerabile în ceea ce privește calitatea lentilelor pentru ochelari. Cu o pereche de ochelari de calitate Rodenstock, vă puteți baza pe siguranță garantată, fiabilitate dovedită și, mai ales, pe satisfacție completă. Alegeți dintre soluțiile noastre de ochelari încercate și testate:

Caracteristicile lentilelor de înaltă calitate.