Fii relaxat la locul de muncă cu
lentilele pentru calculator Rodenstock.

Lentilele degresive Ergo® ușurează stresul asupra ochilor și posturii – dându-ți mai multă energie pentru lucrurile importante.

mai jos
Pagini favorite
Caută optician

Pregătit pentru o viață de zi cu zi digitală cu lentilele pentru calculator Rodenstock

La locul de muncă, vederea trebuie să se adapteze întotdeauna la distanțe diferite, la birou, la monitoare și la colegi. Acest lucru poate fi obositor: lucrul pe ecrane duce adesea la ochi uscați, dureri de cap sau tensiune la nivelul gâtului și umerilor. Soluția: ochelari pentru calculator cu lentile pentru aproape și intermediar.

Când merită să achiziționezio perche de ochelari pentru calculator?

 • Lucrezi mult la calculator și uneori îți este greu să citești pe ecran sau ai dureri de cap sau de gât seara? O pereche bună de ochelari pentru calculator poate avea un impact mare. Aceasta vă oferă o vedere clară la distanțe de lucru tipice și facilitează mișcările ochilor în timpul lucrului. Acest lucru nu numai că ușurează stresul asupra ochilor: ești, de asemenea, scutit de tensiune, de încordare intensă a ochilor și de poziții nefirești ale corpului, ceea ce înseamnă că poți lucra într-o manieră mai relaxată.

  Bildschirmbrille_Icon_Sammlung
 • Lentilele tale progresive fac posibilă vederea clară de la apropiere la depărtare în diferite situații de zi cu zi. Această flexibilitate înseamnă că intervalul de vizualizare este relativ mic pentru distanța tipică a ecranului - pentru a vedea clar, prin urmare, adoptați inconștient o postură nefirească. O pereche specială de ochelari pentru calculator este proiectată exact pentru cerințele locului de muncă, scutindu-ți astfel stresul vizual și tensiunea.

  Bildschirmbrille_Icon_Sammlung
 • Ochelarii pentru citit sunt, în general, optimizați pentru o distanță de citire de 40 cm - un monitor este de obicei mai departe. Rezultatul: te apleci constant înainte ca să vezi clar. Și pentru distanțe mai mari, de exemplu când vorbești cu colegii, trebuie să îndepărtezi ochelarii de fiecare dată. În schimb, o pereche de ochelari pentru calculator este proiectată exact pentru cerințele de la locul de muncă. Eviți o postură incomodă și lucrezi mai fluid și confortabil.

  Bildschirmbrille_Icon_Sammlung
 • Ceasul interior se poate dezechilibra datorită cantității nefiresc de ridicate de lumină albastră emisă de la laptopuri, smartphone-uri, tablete și alte ecrane. Ochelarii pentru calculator Rodenstock, cu tratamentul premium Solitaire ® Protect Balance 2 reduc conținutul albastru și îți pot crește astfel sentimentul de bunăstare în viața de zi cu zi.

Știai că?

Multe companii contribuie la costurile unei perechi de ochelari pentru calculator sau își asumă costurile în totalitate. Întreabă-ți angajatorul!

Ia viața profesională digitală în piept într-o manieră relaxată.
Cu cei mai buni ochelari pentru calculator de la Rodenstock.

Ochelari pentru vedere
Rodenstock computer spectacles Ochelarii pentru calculator Rodenstock
Mergeți mai departe: Ergo® lentilele pentru vederea de aproape și intermediar sunt singurele lentile care pot fi adaptate individual la distanțele de lucru tipice și mișcări ale ochilor - cu distanțe focale mai mari exact acolo unde contează pentru tine. Câmpul vizual mai mare susține o postură ergonomică a capului și corpului și garantează o vedere confortabilă și fără oboseală.
<

Testează-ți cunoștințele despre lumina albastră

Întrebarea 1/5: Ce efecte are lumina albastră de la ecranele device-urilor asupra bioritmului tău?
 • Devenim obosiți la lucru mai repede.
 • Este greu să ne relaxăm seara.
 • Nu are efecte.

Ecranele computerului emit o cantitate nenaturală de lumină albastră. Această lumină albastră reduce concentrația de melatonină . Rezultatul este o dificultate în a adormi.

Testează-ți cunoștințele despre lumina albastră

Întrebarea 2/5: Conform unui sondaj, cât de mare este probabilitatea ca abilitatea de concentrare să fie semnificativ afectată a doua zi, dacă cineva a navigat pe net în seara precedentă după ora 21:00?
 • de 2 ori mai mare
 • de 3 ori mai mare
 • de 5 ori mai marer

Un sondaj realizat la peste 1.600 de elevi din gimnaziul belgian cu vârste cuprinse între 13 și 17 ani confirmă: persoanele care au folosit telefonul mobil mai mult de o dată pe săptămână după ce au stins luminile seara aveau șanse de cinci ori mai mari de a fi foarte obosite a doua zi. .
Sursa: Spiegel Online, 24 noiembrie 2014

Testează-ți cunoștințele despre lumina albastră

Întrebarea 3/5: Ce hormon este blocat de lumina albastră, prevenind astfel oboseala seara?
 • Melatonină
 • Oxytocină
 • Progesteron

Melatonina, indicator al ceasului nostru intern, este produs noaptea de glanda pineală din creier. Lumina albastră blochează producerea acestui hormon.
Sursa: Wikipedia

Testează-ți cunoștințele despre lumina albastră

Întrebarea 4/5: Potrivit unui studiu, până la ce procent poate fi redusă concentrația de melatonină după două ore de lucru la un computer?
 • 4%
 • 15%
 • 23%

Conform unui studiu realizat de Lightning Research Center din Troia, concentrația de melatonină a subiecților de test a fost redusă cu până la 23% după ce au lucrat două ore la un computer.
Sursa: Centrul de cercetare a iluminatului Rensselaer Polytechnic Institutul din Troia

Testează-ți cunoștințele despre lumina albastră

Întrebarea 5/5: Ecranele emit cele trei culori primare roșu, albastru și galben. Care dintre aceste culori are procentul cel mai mare?
 • Roșu
 • Albastru
 • Galben

Ecranele mai noi cu tehnologie LED emit o cantitate foarte mare de lumină albastră. Dar ecranele LCD emit, de asemenea, o cantitate mare de lumină albastră.

Ai răspun la 6/5 întrebări corecte!

Apropo: multe companii contribuie la costurile ochelarilor pentru calculator datorită numeroaselor lor avantaje. Întreabă departamentul de resurse umane!