Calitate de top
pentru vedere optimă și aspect perfect.

Lentilele și ramele Rodenstock sunt fără îndoială excelente:
în fiecare moment, din 1877 încoace.

mai jos
Pagini favorite
Caută optician

Promisiunea calității Rodenstock.

Dedicat tradiției: Rodenstock este lider de inovație în domeniul opticii oftalmice de peste 140 de ani. Mulți ani de cercetare, măiestrie, tăiere precisă și tehnologie inteligentă s-au investit în produsele noastre. Rezultatul, o adevărată capodoperă a preciziei - din punct de vedere al materialului, funcției și designului.

Dragoste adevărată:
Tradiția întâlnește inovația.

De la începuturile companiei, ramele și lentilele de la Rodenstock au avut o singură sursă de proveniență. Această expertiză, cu mai mult de 140 de ani de experiență, a făcut posibil ca Rodenstock să dezvolte iar și iar tehnologii noi și revoluționare; peste 50 de modele premiate au fost produse din pasiunea pentru lentile și atenția la detalii. Pentru că perfecțiunea este mai mult decât suma părților individuale.

Inginerie Germană:
Capodopere ale ingineriei Germane

De la lentile la rame, fiecare produs al nostru este proiectat și dezvoltat în Germania. Perfecţiunea produselor noastre este esenţa calităţii şi abilităţilor de inginerie germane. Iar rezultatul este impresionant: Rodenstock menține în prezent aproximativ 500 de brevete și cereri de brevete la nivel mondial pentru inovații în lentile, rame și instrumente.

Ochelari de marcă de la Rodenstock:
Tehnologie avansată. Calitate deosebită

Vedere perfectă:
cu ochelarii personalizaţi de la Rodenstock.

Rodenstock stabilește noi standarde în ceea ce privește calitatea și confortul vederii, zi după zi. Ne întrebăm constant: Cum putem face purtatul ochelariilor mai plăcut, mai ușor și confortabil? Astfel au fost dezvolatete tehnologii inovatoare, cum ar fi DNEye® Scanner, care ne permite să facem ochelari personalizaţi. Pentru a te putea bucura de vedere perfectă.

De ce producţia personalizată merită și cum procedăm Află mai multe aici.

Garanțiile și serviciile noastre.

Când achiziționezi o pereche de ochelari cu lentile marca Rodenstock, primești garanția Rodenstock și cardul de service * de la optician. Cu acest card ai dreptul la toate serviciile enumerate mai jos și vei găsi toate informațiile cheie despre ochelarii tăi. Astfel, opticianul tău poate comanda imediat înlocuirea corectă în caz de deteriorare sau pierdere.

  • Garantăm buna funcționare și durabilitate a noilor ochelari Rodenstock. Dacă există un defect de calitate în termen de 24 de luni de la achiziție, vei primi de la opticianul tău, gratuit, o pereche nouă de lentile.
    De asemenea, oferim o garanție de 24 de luni de la data achiziționării pentru ramele noastre pentru pagubele care nu sunt cauzate de uzura obișnuită sau de utilizarea necorespunzătoare, ci pentru defecțiuni în material sau de producție.

  • Oferim 36 de luni garanție pentru tratamente atunci când achizitionați ochelari cu tratamentele noastre premium.