Vedere excelentă, pur și simplu: Ochelari pentru distanță de la Rodenstock.

Fie că problema ta este miopia, hipermetropia sau astigmatismul: Lentilele personalizate Rodenstock sunt soluția.

mai jos
Pagini favorite
Caută optician

Ochelarii Rodenstock pentru distanță - pentru toți cei care vor să vadă clar în viața de zi cu zi

Vezi obiectele apropiate bine, dar vederea ți se încețoșează la distanță? Sau poate invers? Ochii tăi obosesc repede sau se înroșesc rapid? Soluția este evidentă: ochelarii cu vedere monofocală fac vederea clară indiferent de distanță.

Testează-ți vederea

Rodenstock prezintă: prima lentilă cu vedere monofocală individualizată

Cu cât lentilele sunt mai individualizate, cu atât obții o experiență vizuală mai naturală. Există o inovație premiată la Rodenstock pentru asta: lentile cu vedere monofocală individuale care pe lângă rețeta de la optician, iau în calcul și forma feței, postura și forma ramei. Acest lucru aduce diferențe semnificative comparativ cu lentilele tradiționale

Vedere clară
 • Sharp vision
 • Aesthetics
Ochelari obișnuiți
Ochelari Rodenstock
Vedere nerestricționată mulțumită calității lentilelor noastre – cu ajustare individuală a lentilelor pentru a se potrivi ramelor tale
Ochelari obișnuiți
Ochelari Rodenstock
Confort optim și aspect plăcut – cu 45% mai ușoare decât sticla minerală și cu 20% mai subțiri decât lentilele de plastic obișnuite

Extraopțiuni potrivite nevoilor tale

Rodenstock Solitaire® 2: Tratamentele premium pentru durabilitate, antireflex și protecție împotriva zgârieturilor

Cu tratamentele premium de la Rodenstock poți avea ochelari mai rezistenți, mai ușor de curățat sau cu protecție suplimentară împotriva luminii dăunătoare. Fie că îți dorești protecție împotriva mizeriei sau prafului, ultima generație de protecție UV sau vedere relaxată prin reducerea luminii artificiale de la calculatoare sau smartphone-uri - întreabă opticianul tău despre tratamentele Rodenstock Solitaire ® 2.

Atât de netede încât nimic nu se lipește: X-tra Clean

Lentile curate toată ziua? Noul tratament X-tra Clean face asta posibil. Acest tratament opțional (aplicat pe fața și spatele suprafeței lentilelor) pentru lentilele premium Rodenstock este factorul decisiv aici.
Suprafața extrem de netedă înseamnă că mizeria se lipește foarte greu - și chiar dacă lentila se murdărește, poate fi foarte ușor ștearsă.

 • Vedere clară, de lungă durată
 • Curățare simplă și rapidă a lentilelor fără a lăsa urme sau reziduri
 • Proprietăți ce resping mizeria, apa și praful
Cum funcționează X-tra Clean

Vedere perfectă indiferent de luminozitate: Lentile fotocromatice de la Rodenstock

Ochelarii noștri fotocromatici ColorMatic IQ® 2 se adaptează automat indiferent de lumină, și oferă o vedere confortabilă fără lumină orbitoare permanent. Sunt extrem de transparente înăuntru și își schimbă culoarea afară, în funcție de intensitatea luminii. Deschiderea sau închiderea rapidă reduce oboseala ochilor atunci când condițiile de lumină se schimbă. Protecția UV 100% de până la 400 nm oferă protecție optimă ochilor și împiedică îmbătrânirea prematură a pielii din jurul ochilor.

Cum funcționează ColorMatic IQ®

Noua protecție împotriva luminii:
Rodenstock PRO410.

Razele UV pot fi dăunătoare atât pentru ochi, cât și pentru piele, chiar și când este înnorat. În spectrul de lumină, pe lângă radiația UV mai este și lumina albastră. Este importantă pentru bioritm și alte funcții biologice ale organismului. Pe lângă efectele pozitive, anumite elemente ale luminii albastre pot fi, de asemenea, potențial dăunătoare.
Formula succesului este echilibrul corect. Cu protecția împotriva luminii Rodenstock PRO410, ochii beneficiază doar de lumina de care au nevoie cu adevărat - zi de zi.

Confort sporit pentru ochi în timp ce citești

Cititul poate fi fascinant, relaxant sau plăcut. Cu toate acestea, pentru ochii tăi este în principal un singur lucru: o provocare. Un ajutor simplu în zona inferioară a lentilei facilitează adaptarea ochilor la distanțe de vizualizare diferite. Acest lucru previne nu numai oboseala datorată trecerii de la cărți la device-uri, dar este și mai ușor să descoperi detalii - un beneficiu la locul de muncă și în timpul liber.

Mai multe despre ajutorul la citire

Rama potrivită pentru ochelarii tăi pentru distanță

Ca producător de lentile și rame, îți oferim o calitate perfectă dintr-o singură sursă. Ramele de la Rodenstock combină tehnologii și materiale inovatoare cu un design atât clasic și tradițional, precum și atemporal și elegant. Descoperiți ramele potrivite pentru stilul tău individual acum:

Testează-ți vederea

Ce acuratețe vizuală ai la distanță? Încearcă!

 1. Descarcă documentul și printează-l
 2. Lipește foaia pe un perete la nivelul ochiului la o distanță de 4 metri (5 pași)
 3. Încearcă să vezi unde este îndreptată deschizătura circulară. Ține minte ultima lini pe care o poți vedea clar.
Descarcă șablontest-for-visual-impairment.pdf (76 KB)
 • La ce linie nu mai poți detecta cu exactitate deschiderea circulară? Valoarea corespunzătoare descrie precizia vizuală la distanță.

  Acuitatea vizuală 1.2 la 1.5:
  Felicitări! Aveți un ochi ca de șoim! Cu toate acestea, nu trebuie să uitați să vizitați regulat opticianul sau oftalmologul pentru a vă verifica vederea excelentă.

  Acuitate vizuală 1.0:

  Probabil că nu aveți nevoie de ochelari. Cu toate acestea, ochii se pot schimba în timp și acuitatea vizuală se poate deteriora. Prin urmare, sunt recomandate examinări în timp util.

  Acuitatea vizuală 0.8:

  Aceasta este limita pentru o conducere în siguranță. Ar trebui să mergeți totuși la un consult! Rețineți că noaptea sau în condiții de claritate aveți o acuitate vizuală mai redusă decât în timpul zilei.

  Acuitatea vizuală de la 0,4 la 0,6:

  Acuitatea dvs. vizuală pare a fi alarmant de scăzută. Mergeți la un control cât mai curând posibil! Aveți nevoie de ochelari, mai ales când conduceți.

Ajutor la citit

Câmpul vizual al ochelarilor tăi Rodenstock cu ajutor la lectură este adaptat special stilului de citit. Zona de ajutor la citit este situată în partea inferioară a lentilei și ușurează adaptarea ochilor la distanțe diferite. Aceasta garantează o vedere relaxată și lipsită de oboseală și, de asemenea, crește performanța la locul de muncă și în timpul liber.