Condu în siguranță:
cu ochelarii pentru condus de la Rodenstock.

Lentilele Rodenstock Road - pentru că pur și simplu conduci mai bine când beneficiezi de o vedere clară în orice poziție.

mai jos
Pagini favorite
Caută optician

Primii ochelari pentru condus cu certificat TUV

Multe dintre circumstanțele în care șoferii se simt nesiguri au de-a face cu probleme de vizibilitate: soarele orbitor, întuneric, condiții meterorologice dificile, sau situații spațiale confuze și neclare. De aceea Rodenstock a dezvoltat ochelari care îți permit să conduci cu calm și siguranță în astfel de situații. Vedere bună, călatorie în siguranță - dupa cum confirmă și TUV.

* În cadrul testului pe consumatorii, lentila progresivă Impression® Road 2 a fost testată cu privire la criterii decisive pentru siguranța la volan (perioada de aclimatizare, câmpul vizual, efectul de orbire, contrast, reproducerea culorilor și curățare.

Ochelarii pentru condus: optimi pentru cei ce conduc mult și pentru utilizarea autoturismului de zi cu zi.

Fie că te deplasezi pentru afaceri, faci naveta sau ești șofer doar în vacanță, persoanele care petrec mult timp pe șosea cu mașina sunt familiari cu dificulțătile pe care ochii trebuie să le depășească: condiții de luminozitate schimbătoare, orbirea din cauza proiectoarelor, benzi reflectorizante, etc. Cu ochelarii pentru condus călatoria ta se desfășoară mai relaxat și în siguranța.

Schimbarea ochelarilor? Nu este necesară.

Pentru că lentilele Rodenstock Road nu sunt concepute "doar" pentru șofat. Te poți bucura de proprietăți cum ar fi vedere spațială optimă și fără efort, în ciuda condițiilor de luminozitate dificile, chiar și după ce ieși din mașină. Folosește noua ta pereche de ochelari pentru condus ca pe o pereche de ochelari ideală pentru întreaga zi.

Cu siguranță o alegere bună: ochelarii pentru condus Rodenstock Road.

Siguranța la volan este în strânsă legătură cu o vedere bună - aplicabil cu atât mai mult purtătorilor de ochelari din spatele volanului. Ochelarii pentru condus Rodenstock sunt făcuți special pentru nevoile tale speciale. Descoperă beneficiile tehnologiilor inovative cum ar fi măsurarea oculară DNEye® tratamentul special Solitaire® 2, și mai multe acum:

Ochelarii Rodenstock
Ochelari traditionali
Solitaire® Protect Road 2: Acest tratament inovativ reduce efectele de orbire, cum ar fi cele cauzate de farurile moderne xenon sau LED. Reflexiile deranjante, cum ar fi cele cauzate de șoseaua umedă, sunt de asemenea reduse considerabil. În timpul zilei contrastul mărit asigură o conducere relaxată. În plus: ochelarii tăi pentru condus resping praful și sunt ușor de curățat mulțumită tratamentului special.
Ochelarii Rodenstock
Ochelari traditionali
Câmpuri de vedere simetrice: Evaluarea sigura și de încredere a distanțelor în timpul parcarii și depașirii depinde de vederea în spațiu. Totuși, tocmai aceasta poate fi afectată în randul purtatorilor de ochelari cu valori diferite intre ochiul stang și cel drept. Ochelarii optimizați de la Rodenstock echilibrează acest lucru: Asigură simetria câmpurilor de vedere între ambii ochi si astfel asigură o vedere tridimensionala sigură.
Ochelarii Rodenstock
Ochelari tradiționali
Măsurarea oculara DNEye®: Multe persoane se simt mai puțin sigure când conduc noaptea. Motivul: În intuneric pupilele se dilată iar razele de lumina sunt refractate in mod diferit, creând o imagine difuză. Cu aparatul de masurat DNEye® de la Rodenstock acest efect este detectat și corectat individual. Ochelarii tăi de conducere Rodenstock asigură o vedere ascuțita și cu contrast înalt, mai ales în condiții de iluminat slabe.
Ochelarii Rodenstock
Ochelari tradiționali
Câmpuri mari de vizibilitate: Când conduci ochii tăi trebuie să se adapteze rapid la diferite distanțe - de la șosea la navigator, la oglinzi și înapoi. Lentilele Rodenstock Road sunt adaptate tocmai pentru aceste necesitați dinamice. Câmpurile de vizibilitate foarte mari asigurâ o vedere clarâ pretutindeni, perfect pentru schimbul rapid de focus.

Destinația: Ochelarii tăi personalizați pentru condus

Rodenstock Road Sun: ochelarii de soare pentru condus

Riscul de accident crește când vederea este restricționată vara de către lumina orbitoare a soarelui sau a soarelui la asfrințit. Soluția: ochelarii de soare Rodenstock Road cu o tentă maro special dezvoltată, reduc oribirea din cauza soarelui, și sunt totuși destul de luminoși pentru a putea citi ecranul și sistemul de navigare. Și desigur că vei fi bine echipat și când mergi pe jos.

Pentru confort vizual la toate distanțele:
Lentile progresive pentru șoferi.

Mai ales în timpul condusului o schimbare fluidă a vederii între distanțe mici și mari este necesară. O lentilă progresivă este ideală aici: Diferite câmpuri vizuale fuzionează prin lentila progresivă. Ai vedere clară fară efort la toate distanțele. În ceea ce privește aspectul, lentilele progresive nu diferă de o pereche "normală" de ochelari.

Cum funcționeaza lentilele progresive

Rama potrivită pentru ochelarii tăi pentru condus

Ca producător de lentile și rame, Rodenstock îți oferă ochelari pentru condus care includ rama de la aceeași sursă. Ramele Rodenstock combină tehnologii și materiale inovative cu un design stilat și o gamă variată. Pentru șoferi există rame cu lentile mai mari și parți laterale mai înguste, care sunt plasate mai sus pe ramă. Ramele de ochelari cu lentile curbate ajută la reducerea luminii deranjante venită din lateral.