Lentile progresive premium de la Rodenstock

mai jos
Pagini favorite
Caută optician

Vedere optimă la aproape, distanță și în intermediar cu lentilele progresive Rodenstock.

După cum sugerează și numele, o lentilă progresivă oferă putere progresivă și vedere variabilă infinit mai bună la toate distanțele. Lentilele progresive sunt capabile să corecteze vederea la aproape și la depărtare în același timp. Lentilele progresive oferă avantaje estetice deoarece nu există nicio margine vizibilă în lentilă și schimbările de putere nu sunt observabile din exterior.

Când sunt folositoare lentilele progresive?

Ochii noștri se schimbă pe măsură ce îmbătrânim. Aceasta înseamnă că atunci când ajungem la vârsta mijlocie, cristalinul ochiului este mai leneș și nu mai face acomodații. Devine din ce în ce mai dificil pentru ochi să comute între vederea de aproape și cea la distanță - ochii au nevoie de ajutor. Lentilele progresive sunt soluția ideală. Cu acestea, nu mai ai sarcina enervantă și incomodă de a schimba ochelarii.

Test pentru prezbiopie
Câmp vizual optim
 • Câmp vizual optim
 • Fără efecte de ceață
Lentile progresive tradiționale
Lentile progresive Rrodenstock
Câmp vizual larg, optimizat individual – Ai un stil de viață activ și petreci mult timp în aer liber? Sau lucrezi deseori la un laptop și îți place să citești? Câmpul vizual al lentilelor progresive Rodenstock este adaptat special stilului tău de viață personal și obiceiurilor tale vizuale!

Zonele periferice
În funcție de calitatea lentilei, dimensiunea zonelor periferice arată diferit. Cu cât calitatea este mai mare, cu atât zonele periferice sunt mai mici.
Lentile progresive tradiționale
Lentile progresive Rrodenstock
Fără efecte de "ceață" - Cu lentilele progresive Rodenstock, liniile și contururile nu apar deformate sau cu zone periferice blurate.

Ce ar trebuie să știi despre lentilele progresive?

 • Fiecare ochi este la fel de unic ca tine. Cum poate să îndeplinească o pereche de ochelari „de pe raft” cerințele tale individuale? Datorită măsurării de înaltă precizie cu ajutorul scanerului Rodenstock DNEye®, suntem capabili să măsurăm toate aberațiile individuale și să le luăm în considerare la realizarea lentilelor. Rezultatul: ai o vedere mai clară și un contrast mai ridicat decât oricând - lucru observabil în special la apus. Un confort sporit și o compatibilitate optimă fac experiența vizuală individuală perfectă.

 • Obișnuirea ochiului cu lentile progresive poate dura un timp. Dar, la final, ți-ai antrenat în mod fiabil vederea și te poți concentra în mod normal pe distanța dorită.
  Cu lentilele progresive personalizate de la Rodenstock, perioada de acomodare este foarte scurtă, comparativ cu lentilele tradiționale, ceea ce înseamnă că vei avea o vedere perfectă la orice distanță, cât mai repede posibil.

 • O pereche de ochelari trebuie să stea perfect: nu trebuie să te strângă sau să alunece pe nas atunci când te deplasezi. Cu ajutorul sistemului de măsurare video 3D Rodenstock ImpressionIST®, forma feței, distanța interpupilară, precum și toate variabilele care influențează vederea, sunt măsurate exact în combinație cu rama aleasă - pentru cea mai bună experiență vizuală posibilă.

 • Vederea prin lentilă în combinație cu mișcările naturale ale ochiului poate duce la efecte nedorite de ceață. În plus, un efect de denaturare apare la marginea lentilei datorită schimbării puterii, spre deosebire de lentilele unifocale. Aceste efecte enervante și neplăcute pot provoca reacții adverse, cum ar fi dureri de cap. Cu lentilele progresive personalizate de la Rodenstock, aceste efecte sunt reduse la un minim de neobservat.

Transformă lentilele tale progresive multifuncționale și alege din următoarele extraopțiuni:

Rodenstock Solitaire® 2: Tratamente premium pentru durabilitate, antireflex și protecție la zgârieturi.

Lentilele noastre progresive Impression® sunt livrate standard cu tratamentul Solitaire® Protect 2 care oferă o protecție completă la lumină și un aspect plăcut. Cu celelalte tratamente premium îți poți face ochelarii mai rezistenți sau mai ușor de întreținuit și curățat.
Fie că este vorba de protecție împotriva murdăriei și a prafului, de cea mai recentă generație de protecție împotriva radiațiilor UV sau de reducerea luminii artificiale de la calculatoare, laptopuri și smartphone-uri - pur și simplu întreabă opticianul tău despre tratamentele Rodenstock Solitaire® 2.

Atât de netede că nimic nu se lipește de ele:
X-tra Clean.

Lentile curate toată ziua? Noul tratament X-tra Clean face asta posibil. Tratamentul opțional special pentru lentilele premium Rodenstock este factorul decisiv aici. Suprafața extrem de netedă înseamnă că murdăria se lipește cu greu - și dacă lentilele se murdăresc, acestea pot fi curățate cu ușurință.

 • Vedere clară, de lungă durată
 • Curățare rapidă și ușoară fără a lăsa urme
 • Respinge apa, mizeria și praful
Cum funcționează X-Tra Clean

Vedere perfectă, în orice lumină:
Lentile fotocromatice de la Rodenstock.

Lentilele noastre ColorMatic 3® se adaptează automat oricărei situații de lumină, oferind în permanență o vedere confortabilă și fără reflexii. În interior sunt deschise și își schimbă culoarea în exterior, în funcție de intensitatea luminii. Deschiderea și închiderea rapidă reduc oboseala ochilor atunci când condițiile de iluminare se schimbă. Protecția noastră 100% UV până la 400 nm oferă o protecție optimă a ochilor, precum și a zonei din jurul ochilor și previne îmbătrânirea prematură a pielii.

Cum funcționează COLORMATIC 3® 2

Noua protecție Rodenstock pentru ochii tăi:
Rodenstock PRO410.

Lumina naturală este importantă pentru bioritmuri și alte funcții biologice. Spectrul luminii conține însă și razele UV care pot fi dăunătoare atât pentru ochi, cât și pentru piele, chiar și atunci când este înnorat. Pe lângă radiațiile UV, anumite elemente din lumina albastră pot fi de asemenea potențial dăunătoare.
Formula succesului este echilibrul corect. Cu protecția împotriva luminii Rodenstock PRO410, ochii beneficiază doar de lumina de care au nevoie cu adevărat - zi de zi.

Ramele potrivite pentru lentilele tale progresive

În calitate de producător de lentile și rame, vă oferim o calitate perfectă dintr-o singură sursă. Ramele pentru ochelari de la Rodenstock combină tehnologii și materiale inovatoare cu un design clasic și tradițional, precum și atemporal și elegant. De asemenea, sunt perfect adaptate purtătorilor de ochelari. Toate ramele de la Rodenstock pot fi prevăzute cu lentile progresive. Ramele cu lentile mari sunt deosebit de potrivite.

Test pentru prezbiopie

Află acum care este acuitatea ta vizuală la apropiere și distanță! Fă-ți autotestul pentru o evaluare preliminară.

 1. Descarcă și printează testul nostru
 2. Ține pagina la o distanță de 40 cm de ochi, adică distanța obișnuită pentru citit.
 3. Citește rând după rând. Ține minte valoarea de dinaintea ultimului rând pe care-l poți citi clar și ușor.
Descarcă acumtest-for-presbyopia.pdf (18 KB)
 • Valoarea corespunzătoare ultimului rând citit clar și ușor descrie acuitatea ta vizuală la apropiere.

  Acuitate vizuală 0.8 - 1.0:
  Felicitări! Ai o vedere perfectă! Repetă testul în mod regulat ca să-ți testezi acuitatea vizuală oricând.

  Acuitate vizuală 0.4 - 0.6:
  Probabil ai nevoie de ochelari de vedere. Totuși, vederea se poate deteriora în timp, astfel că este foarte importantă vizita regulată la medicul oftalmolog sau optometrist.

  Acuitate vizuală 0.1 - 0.32:
  Vederea ta este alarmant de scăzută. Asigură-te că mergi la un consult oftalmologic cât mai curând!

Măsurarea inovativă a ochilor

Modul în care ochelarii stau pe fața ta joacă un rol decisiv în fabricarea lentilelor personalizate. Datele cheie de măsurare sunt colectate cu Rodenstock ImpressionIST®, un sistem de centrare video 3D.Pur și simplu te uiți în oglinda atașată la ImpressionIST®. Ești capturat din două perspective de două camere. Folosind aceste imagini, parametrii feței tale, combinate cu rama aleasă sunt măsurați exact, la fel și distanța pupilară și diametrul lor.

  Măsurarea lentilelor 3D

  Modul în care ochelarii stau pe fața ta joacă un rol decisiv în fabricarea lentilelor personalizate. Datele cheie de măsurare sunt colectate cu Rodenstock ImpressionIST®, un sistem de centrare video 3D. Pur și simplu te uiți în oglinda atașată la ImpressionIST®. Ești capturat din două perspective de două camere. Folosind aceste imagini, parametrii feței tale, combinate cu rama aleasă sunt măsurați exact, la fel și distanța pupilară și diametrul lor.