Produse personalizate de la Rodenstock

La fabrica Rodenstock realizăm lentile cu adevărat individuale, concepute pentru cerințe speciale și neobișnuite.

mai jos
Pagini favorite
Caută optician

Lentile optime pentru cele mai solicitante circumstanțe vizuale.

Lentile speciale pentru vedere defectuoasă. Ai nevoie de ochelarii perfecți pentru munca sau hobby-urile tale? Ca experți în fabricarea lentilelor speciale, acceptăm cu bucurie fiecare provocare!

Lentila potrivită cerințelor tale invididuale.

  • Fiecare pereche de ochi este unică. Unii ochi sunt atât de speciali încât doar lentilele personalizate au sens, ca și în cazuri de miopie extremă (vedere defectuoasă la distanță) cu dioptrii de până la -47, ori cazuri severe de hipermetropie (vedere defectuoasă la apropiere) cu dioptrii de până la +35. De asemenea, fabricăm soluții de ochelari personalizate pentru cerințe speciale, de exemplu după operații de cataractă.

  • Știm că vederea perfectă este indispensabilă pentru aproape oricare profesie. De aceea îți oferim lentile progresive precise, cu câmpurile vizuale aranjate individual. De exemplu, piloții trebuie să poată privi cerul și totodată să poată analiza instrumentele montate în partea superioară din carlingă.Oricare ar fi domeniul tău profesional, te poți baza pe soluțiile inteligente Rodenstock.

  • Ochelarii și dispozitivele speciale pentru vedere clasice au avut întotdeauna șarmul lor specific, chiar și dacă nu erau neapărat foarte bune. Până și în ziua de astăzi ne plac lorinetele, ochelarii tip clește-de-nas sau câte un monoclu ocazional și nu doar să le privim ci să le și folosim. Ca să te poți bucura de estetica clasică, îți putem echipa comorile cu lentile speciale fix după cerințele ochilor tai.

  • Pești strălucitori și corali fantastici: Dacă ai descoperit incredibila lume subacvatică, îți vei dori să o revezi cât mai des și cât mai clar. Fabrica Rodenstock oferă lentile care se integrează extrem de simplu într-o mască de scafandru. Indiferent de dioptrie (între -10 și +10), lentilele noastre te vor ajuta să te bucuri de fascinația ta pentru viața maritimă de fiecare dată.