Atunci când toate se potrivesc perfect:
Lentile personalizate.

Obține cea mai bună experiență vizuală
cu lentile individualizate făcute pentru tine.

mai jos
Pagini favorite
Caută optician

Ca un costum croit

Fiecare ochi e diferit. Lentilele individualizate de la Rodenstock iau asta în considerare. De aceea "ți se potrivesc ca o mănușă", exact la fel ca un costum croit

Marele avantaj al lentilelor individualizate

Despre un costum croit cineva ar putea spune "e făcut să se potrivească" sau "mi se potrivește ca a doua piele". Nimic nu te strânge, nimic nu atârnă. Totul arată perfect.
O pereche de ochelari făcută special pentru tine în rama potrivită obține același efect. Ochii imediat se simt confortabil. Comparativ cu lentilele tradiționale, ai o vedere mai bună și un contrast mai bun, în special la apus. Pe scurt: obții o experiență vizuală fără precedent. Cu lentilele Rodenstock individualizate poți în sfârșit să îți atingi potențialul vizual.

Cum sunt produse lentilele individualizate Rodenstock

Ce poate face un croitor foarte bun, pot face și mulți dintre opticienii Rodenstock pentru ochelarii tăi. Opticianul tău certificat folosește cea mai inovativă tehnologie:

1. Măsurare inovativă a ochilor

În primul rând, ochii tăi sunt măsurați cu scanerul ultramodern Rodenstock DNEye®. Măsurarea este complet automatizată și extrem de precisă în peste 7000 de puncte.
Spre deosebire de instrumentele de măsură tradiționale, scanerul DNEye® nu doar înregistrează valorile standard ale miopiei, hipermetropiei și ale curburii corneei, ci mult mai mult - de exemplu reacția pupilei tale în timpul zilei și nopții dar și schimbările de vedere corespondente. Astfel, caracteristicile individuale sunt detectate, ele fiind responsabile de sensibilitatea la contrast scăzută și calitatea vederii scăzute.

  • Cu scanerul DNEye® de la Rodenstock, îți măsurăm ochii mai precis ca niciodată. Citește mai mult
Vezi filmul despre tehnologia DNEye®

2. Măsurare 3D a lentilelor

Modul în care ochelarii stau pe față joacă un rol decisiv în fabricarea lentilelor personalizate. Datele cheie de măsurare sunt colectate cu Rodenstock ImpressionIST®, un sistem de centrare video 3D.
Pur și simplu te uiți în oglinda ImpressionIST®, imaginile sunt luate din două perspective de către două camere. Folosind aceste imagini, parametrii feței tale, în combinație cu rama aleasă, sunt măsurați exact, la fel și distanța pupilară pentru fiecare ochi în parte și diametrul pupilelor.

3. Fabricare individualizată și perfectă

Opticianul tău trimite rezultatele măsurării împreună cu comanda ta și rezultatele testului ocular "normal" la Rodenstock. Apoi intervine tehnologia de producție extrem de dezvoltată: calculul lentilelor tale optime, care sunt adaptate ideal pentru ochii tăi în fiecare punct vizual.
Rezultatul fiind cele mai precise lentile Rodenstock din toate timpurile, cu ajutorul cărora îți maximizezi potențialul vizual personal. Garantat

Fă primul pas către ochelarii tăi individualizați! Găsește ochelari.