UN MODEL OCULAR INDIVIDUAL ȘI BIOMETRIC COMPLET

Primele lentile progresive de înaltă precizie bazate pe un model de ochi biometric complet.

mai jos
Pagini favorite
Caută optician

Astăzi, aproape toate lentilele progresive sunt realizate pe baza unui model care prezintă parametri fixi. Modelul se potrivește de fapt doar la 2% din oameni. Considerăm că acest lucru este inacceptabil, deoarece înseamnă că 98% dintre oamenii din întreaga lume poartă ochelari care nu se potrivesc cu ochii lor.

La Rodenstock, dorim să lăsăm în urmă acest mod vechi de a gândi. De aceea măsurăm biometria întregului ochi. Aceasta include lungimile ochilor, precum și câteva mii de puncte de măsură, mult peste standardele industriei. Apoi integrăm acele măsurători direct în lentilă, ceea ce are ca rezultat lentila cea mai precisă din lume.

Aceasta este abordarea noastră și modul în care suntem capabili să creăm lentile progresive de înaltă precizie pentru toată lumea.

Astăzi, lentilele progresive sunt realizate folosind un model standard pentru ochi care nu se potrivește cu ochiul individual.

În prezent, aproape toate lentilele progresive sunt realizate folosind un model cu parametri fixi și potriviți pentru foarte puține persoane. În ceea ce privește lungimea ochilor, standardul se potrivește cu doar 14%, pentru puterea sferică a corneei 27%, puterea astigmatică a corneei 16%, iar adâncimea camerei anterioare 25%. Când toate aceste valori sunt combinate, modelul reprezintă de fapt doar 2% din indivizi la nivel global. Este timpul să lăsăm în urmă acest vechi mod de a gândi.

Lungimea ochiului

Când este folosită lungimea standard a ochiului ca măsurătoare, ea este exactă pentru doar 14% dintre utilizatori, la apropiere sau la departe. Pe baza acestor informații, creierul decide apoi cum să acționeze folosind informațiile primite.

Puterea sferică a corneei

Pentru puterea sferică a ochiului, modelul standard de ochi se potrivește la doar 27% dintre utilizatori.

Adâncimea camerei anterioare

Pentru adâncimea camerei anterioare a ochilor, doar 25% din ochi se potrivesc cu modelul standard al ochilor.

Puterea astigmatică a corneei

Pentru puterea astigmatică, modelul standard pentru ochi oferă măsurători precise doar pentru 16% dintre utilizatori.

Atunci când combinăm diferiții parametri standard pentru ochi ai modelului standard, acesta se potrivește cu doar 2% din ochi.

Trebuie să lăsăm în urmă acest vechi mod de a gândi.

* Sondajul DNEye® (2018), Zurich.
** Muschielok, A. (2017). Personalisierte Gleitsichtgläser nach Kundenwunsch – Ergebnisse einer wissenschaftlichen Studie. Presentation at the Opti-Forum, Munich.

Cum poți obține B.I.G. Vision™

B.I.G. Vision™ începe cu scanerul nostru patentat DNEye®. Această tehnologie avansată măsoară mai mulți parametri ai ochilor decât orice alt producător de lentile. Odată ce aceștia sunt măsurați, opticianul tău trimite datele digital la Rodenstock, unde creăm un set biometric extrem de bogat.

Folosim acest set de date pentru a produce un model biometric precis a ochilor tăi și apoi transferat în fiecare lentilă în timpul procesului de producție astfel încât lentilele noi pot fi personalizate în funcție de parametrii tăi biometrici unici. La final, trimitem ochelarii cu inteligență biometrică (Biometric Intelligence Glasses™) opticianului tău. Tot acest proces durează doar câteva zile.

Vrei să afli mai multe? Primul pas este să-ți găsești cel mai apropiat optician B.I.G. Vision ™

Găsește un optician

B.I.G. VISION™ FOR ALL

Tot ce vrei să știi despre B.I.G. Vision™ poate fi găsit în broșura noastră.

Descarcă acumRodenstock_Concept_brochure_B.I.G.pdf (5 MB)

Nu vezi cu ochii
Vezi cu creierul

Nu știai că de fapt nu vezi cu ochii, ci cu creierul? Creierul tău are nevoie de semnale vizuale de la ochi pentru a își da seama de ce se întâmplă în jur. Ochelarii noștri biometrici incorporează datele tale biometrice unice pentru a ne asigura că cele mai bune semnale vizuale ajung la creierul tău

Citește mai mult

B.I.G. Vision™

Descoperă o schimbare de paradigmă pentru lentilele progresive

Citește mai mult