NU VEZI CU OCHII TĂI. VEZI CU CREIERUL.

Creierul tău este cel care simte ce se întâmplă în mediul din jurul tău. Pentru a vă asigura că navigați ușor în jur, aveți nevoie de ochelari capabili să vă ofere cea mai bună vedere.

mai jos
Pagini favorite
Caută optician

Cheia pentru înțelegerea tehnologiei avansate din spatele ochelarilor inteligenți biometrici începe cu recunoașterea faptului că nu vezi de fapt cu ochii - vezi cu creierul.

Pentru a te bucura de cea mai bună vedere posibilă, ochelarii trebuie să-i poată oferi creierului cele mai bune informații. Când creierul tău primește aceste informații, poate orienta cu exactitate ceea ce se întâmplă în jurul tău, astfel încât să poți decide pe ce să te concentrezi, apoi să acționezi în consecință. Asta este exact ceea ce fac ochelarii inteligenți biometrici pentru tine.

Vederea umană este formată din două subsisteme: vederea focalizată și vederea periferică

Vederea noastră este formată din două subsisteme care conlucrează simultan cu creierul: vederea focalizată și vederea periferică. Folosim vederea noastră periferică pentru a ne orienta și a detecta mișcarea în mediu, în timp ce vederea noastră focalizată se deplasează spre orice punct de interes pe care creierul îl fixează, indiferent dacă este aproape sau departe. Pe baza acestor informații, creierul tău decide apoi cum să acționezi asupra informațiilor primite.

Mișcarea ochilor este continuă. De fapt, ochiul uman se mișcă de până la 250.000 de ori pe zi. Acest lucru înseamnă că vederea noastră este constant într-o stare dinamică, concentrându-ne la distanțe apropiate, mijlocii și îndepărtate, în timp ce folosim vederea periferică pentru a ne orienta în timp ce ochiul se mișcă. Acesta este motivul pentru care este atât de important ca lentilele progresive să sprijine vederea eîn orice unghi - și nu doar la un punct de focalizare la mijloc. Dar, pentru ca acestea să facă asta, aveți nevoie de date precise despre ochiul individual - pentru că fiecare ochi este diferit.

Cum poți obține B.I.G. Vision™

B.I.G. Vision™ începe cu scanerul nostru patentat DNEye®. Această tehnologie avansată măsoară mai mulți parametri ai ochilor decât orice alt producător de lentile. Odată ce acestea sunt măsurate, opticianul tău trimite datele digital la Rodenstock, unde creăm un set biometric extrem de bogat.

Folosim acest set de date pentru a produce un model biometric precis a ochilor tăi și apoi transferat în fiecare lentilă în timpul procesului de producție astfel încât lentilele noi pot fi personalizate în funcție de parametrii tăi biometrici unici. La final, trimitem ochelarii cu inteligență biometrică (Biometric Intelligence Glasses™) opticianului tău. Tot acest proces durează doar câteva zile.

Vrei să afli mai multe? Primul pas este să-ți găsești cel mai apropiat optician B.I.G. Vision ™

Găsește un optician

B.I.G. VISION™ FOR ALL

Tot ce vrei să știi despre B.I.G. Vision™ poate fi găsit în broșura noastră.

Descarcă acumRodenstock_Concept_brochure_B.I.G.pdf (5 MB)

Cum funcționează B.I.G. Vision™?

Tehnologia B.I.G. Vision™ este diferită pentru că folosim mii de puncte de măsură pentru a determina caracteristicile fiecărui ochi. Determinăm lungimea, mărimea pupilei, reacția lor în diferite condiții de lumină și multe altele. Când sunt combinate, aceste date ne dau informațiile de care avem nevoie pentru a crea lentile construite pentru a se potrivi pe nevoile vederii tale

Citește mai mult

B.I.G. Vision™

Descoperă o schimbare de paradigmă pentru lentilele progresive

Citește mai mult